• evette posted an update 5 years, 7 months ago

  Dacă locuiești la Iași sau ești prin apropiere și ai nevoie de servicii de consultanță juridică profesională, te îndemnăm să optezi pentru serviciile Cabinetului de Avocați Claudia Bicu, care este cu siguranță una dintre cele mai bune companii de aici.
  Avocații noștri se fac remarcați prin profesionalismul de care dau dovadă de fiecare data și prin litigiile de success, de asemenea experiența reprezintă un mare avantaj pentru noi. Datorită faptului că activăm de mulți ani în acest domeniu, suntem conștienți de responsabilitatea pe care o purtăm pe umeri, din momentul în care clienții noștri apelează la serviciile noastre. Mizăm pe încredere, eficiență, performanță, profesionalism și consecvență, iar asta ne face să fim cei mai buni avocați de pe piață.
  Accesând website-ul nostru, poți afla foarte multe detalii importante despre compania noastră, despre specialiștii noștri, dar și despre domeniile noastre de activitate care sunt destul de multe.
  Contactează-ne cu încredere de fiecare data când ai nevoie de consultanță în domeniul de specialitate Divorț și Dreptul familiei, în drept civil, în drept societar și comercial, achiziții publice, CEDO, drept penal, drept contravențional sau dacă ți-a încălcat cineva dreptul muncii. Cabinet Avocat Claudia Bicu cu siguranță îți va oferi cele mai calitative servicii, așa că nu ezita să ne scrii sau să ne contactezi la numărul de telefon indicat pe website-ul nostru.
  Poți solicita cu ușurință o ședință cu avocații noștri, în care vom înțelege mai bine care este problema ta, iar astfel să căutăm soluții potrivite.
  Mai mult de atât, avem și un blog unde venim de fiecare data cu sfaturi prețioase și utile. Poți găsi articole interesante despre autoritatea părintească, despre Uniune și drepturile ei, despre profesarea avocaturii într-un stat membru, despre înregistrarea unei societăți comerciale în registrul comerțului și alte teme. Află secretele din spatele achizițiilor publice și despre soluționarea contestărilor în fața CNSC, despre actele fiscal împotriva unei firme radiată în Registrul Comerțului, despre Construcția în evidențele fiscale, despre contestația administrativă și altele. Indiferent că ești un acționar public sau ai nevoie de suportul nostru în rezolvarea unei probleme de ordin juridic personal, nu ezita să apelezi la cei mai eficienți avocat Iasi. Cabinet Avocat Claudia Bicu este dintre cele mai bune, așa că poți lăsa orice litigiu în mâinele noastre, pentru că noi cunoaștem soluțiile perfecte care te pot ajuta să ai soluționată orice problemă într-un termen scurt.